sebastian fagundez accepterar

Inga ursäkter

 
hemsida 2.jpg

Möt Hollywood ptn

FD bodyguard och personlig tränare i Hollywood - Nu i Sverige som livscoach och PT

Men Sebastian har inte bara skyddat livet och fått Hollywood-eliten i form. Han har även sin egen Hollywood-story. Under några svåra år kantade av depressioner gick Sebastian upp till 190 kilo och framtiden såg inte ljus ut. Men en dag fick han nog och tog fram en alldeles unik strategi för att mentalt och fysiskt ta sig tillbaka. Idag har Sebastian gått ner över 90 kilo och han är här för att hjälpa dig. Oavsett vilken ursäkt du har för dig själv, så har Sebastian sett, hört och upplevt dem, fast värre!

Läs mer

 

VAD ÄR DITT MÅL?

Få hjälp idag

Se Sebastians tjänster och prislista här eller boka ett kostnadsfritt möte för att hitta rätt tjänst just för dig.

 
hemsida 2.jpg

Uppdrag

Mitt uppdrag är att ta den unika erfarenheten som jag personligen upplevt - dels från mina år som personlig tränare åt exklusiva klienter med extrema krav, dels mina egna motgångar. Jag var den tuffaste klienten jag någonsin haft - och hjälpa den som tror att de inte har en chans för ett bättre liv.
— Sebastian Fagundez
 

MITT LÖFTE

"Mitt löfte till dig som min klient är att förändra ditt liv. Oavsett om du vill få synliga magrutor, lära dig att motså frestelser eller gå ner 30+ kilo och bli en helt ny människa från vad du är idag - så är kommer jag att förändra din inställning till en som kan gå hela vägen."

 

LÄS MER OM SEBASTIAN


 
hemsida 2.jpg